Geheim stralend en gezond haar

22 oktober 2021

Iedereen wil dat toch, stralend en gezond haar. Een van de meest gestelde vragen bij ons in de salon is; hoe krijg ik stralend en gezond haar?

Professionele producten
Het is het beste om meteen de basis goed te beginnen. Hier bedoel ik professionele producten mee. Waarom zijn professionele producten zo anders dan? Makkelijk gezegd omdat er meer werkende stoffen zitten in de professionele producten dan de drogisterij producten. Hierdoor heb je er minder van nodig en doet het veel meer voor je haar.

Gezond en gevarieerd eten
Alles komt van binnenuit, dus ook je haar. Wanneer je gezond en gevarieerd eet, voel je je niet alleen beter, maar je haar gaat er ook veel beter uitzien en dus ook veel beter glanzen en dansen.

Regelmatig knippen
Wanneer je regelmatig je haren laat knippen, dan heeft het haar geen kans om veel dode of droge haren te hebben. Wat bedoel ik met regelmatig? Tussen de 6 en de 8 weken. Ook wanneer je je haren langer wil laten groeien is het belangrijk dat je het regelmatig laat knippen. Dan zou je eens in de 3 maanden ongeveer kunnen gaan. Het haar groeit gemiddeld 1 cm per maand, dus je knipt er dan niet meer af dan is aangegroeid maar wel wat dood of droog is er af.

Maskers gebruiken
We raden aan om elke week een masker in het haar te doen. Professioneel uiteraard, met dezelfde reden als hierboven genoemd. Het haar maakt dagelijks van alles mee. Weer wind, koud en warm. Strand water, kraan water en ga zo maar door. Dit alles heeft effect op onze haren. En wanneer je nadenkt dat je haar gemiddeld 1cm per maand groeit, en je haar is zo’n 15cm lang, dan is dit dus al bijna 1,5jaar “oud” en heeft dus dit allemaal zo lang meegemaakt. Wanneer je dus elke week een masker gebruikt zorg je er voor dat het haar ten alle tijden goed gevoed is en dus glanzend en gezond is. Vraag aan je kapper welke je het beste kan gebruiken. Elk haar heeft iets anders nodig.

Glans behandeling
Wanneer je er alles aan doet, maar het haar toch na een tijdje weer wat doffer er uit ziet, kan je nog wel een beetje helpen. Vaak zien we dit bij blond en grijs haar. Of haar wat geverfd word ook na een tijdje. Je kan een glans behandeling boeken bij de kapsalon. Dit is een kleur behandeling, maar dan zoals de naam al zegt met alleen maar glans. Dus niet donkerder of lichter, niet assiger of warmer. Alleen glans. Dit zou je eens in de zoveel tijd kunnen herhalen.

Openingstijden:

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
08:00 - 14:00
Zondag
Gesloten
Gerretsonplein 63
5624 JP Eindhoven

T: 040-2984886
M: 06-13115440
E: info@herhishair.nl
KvK: 51818302