Haarmasker voor thuis, waarom is dit belangrijk?

5 februari 2021

Haarmaskers, iedereen heeft er wel van gehoort, maar waarom zijn deze nou zo belangrijk? En let op mijn vorige blog, waarom een professioneel product dan wel het belangrijkste is!

Masker voor thuis, waarom is dit belangrijk?
We adviseren over het algemeen om elke week een masker in het haar te gebruiken. En dan wel een op het haartype gericht.
Maar waarom? Zeker bij de dames onder ons die kleuren, of veel föhnen of met warmte apparaten in de weer zijn. Maar zeker ook de vaak jonge dames met lange lokken.
De haren groeien gemiddeld 1 cm per maand, dus de haren die rond je schouders hangen gaan al zeker 3 jaar mee. Dit betekent, 3 jaar weer en wind, de föhn, krultang/stijltang, borstelen, wassen en ga zo maar door. Zij hebben echt wel wat liefde nodig. Geef je haar dezelfde liefde als jij zou willen krijgen.
Dit om jou haar weer te laten stralen, mooi te laten vallen, evt vocht op balans te brengen, schade te repareren etc. Heb je gekleurd haar, pak dan aub de maskers van Chroma Id*, deze maken wij op kleur zodat de haren ultiem gevoed worden en de kleur ook tegelijkertijd opgefrist word!
*Overleg met jou kapper welke het beste is voor jou haar.

Uitleg wasmassage en gezichtsreflex
Bij mij in de salon geven gezichtsreflex en wasmassage’s.
Dit zijn drukpunten die in een behandeling zijn gegoten. (zonder oliën).
Bij gezichtsreflexologie zijn er punten in het gezicht te vinden die corresponderen met systemen, spieren, organen enz, van je lichaam. Door middel van een massage, drukpunt en wrijving kun je deze gebieden stimuleren of juist ontspannen. Wij genezen niet maar stimuleren het zelfgenezend vermogen van het lichaam om te gaan werken. Ook de doorbloeding is veel sterker dan voor een massage.

Ook ontspannen kan al een “genezende” werking hebben. En een aanraking is al heel prettig. We leven al in een hectische en chaotische, druk druk druk maatschappij, waar alles gisteren klaar moet zijn. En juist vertraging zorgt voor verbetering van het welzijn van de mens. We kunnen zeker leren van andere landen waar men niet zo gehaast is. Dus het is een extra moment voor jezelf even ontspannen en even nergens aan denken, maar lekker laten gebeuren.

Enkele positieve effecten van een hoofdmassage:
– Gezond haar en een gezonde hoofdhuid
– Sterker immuunsysteem
– Meer helder zijn en een beter geheugen
– Vernieuwde energie
– Vermindering van negatieve gevoelens en angsten
– Diepere en rustigere ademhaling
– Beter in- en doorslapen
– Minder spanningsklachten en minder hoofdpijn
Zorg dat je de dag dat je bij ons was, goed drinkt, dit voert de afvalstoffen goed af.

Wat is fibreclinix met DE warme handdoek en waarom gebruiken we dit?
Dit is onze nabehandeling na elke chemische behandeling. Bij ons in de salon is dit standaard en word automatisch zo ingepland.
Maar wat is het dan? (wij werken met schwarzkopf pro)
Van plexen hebben we ondertussen denk ik wel gehoord.
Door de jaren heen zijn alle chemische producten heel veel verbeterd, zo hebben we dus standaard in de “liftende” kleurtubes fibreplex zitten.
Voorheen voegde we dit los toe, nu zit dit er dus al in. Eveneens in de blondering.
Dit product zorgt er voor dat we de haren voor 94% beschermd tegen haarbreuk en brengt meteen de pH weer in balans, beschermd de kleur.
Zo kunnen we kleuren zonder compromis te stellen*.
En fibreclinix in de nabehandeling met DE warme handdoek

HET KRACHTIGSTE HERSTEL OOIT!


BC Fibre Clinix shampoo reinigt alle haartypes zacht maar effectief en bereidt de haarstructuur voor op een gepersonaliseerde BC Fibre Clinix behandeling.
VERZORG
Twee soorten BC Fibre Clinix, een voor fijn haar en een voor dik haar, herstellen de haarstructuur aan de binnenkant voor verbeterde weerstand en kracht en aan de buitenkant door het haar te verzegelen voor een betere doorkambaarheid en glans.
BOOST
De BC Fibre Clinix Boosters, met geconcentreerde technologie geïnspireerd op huidverzorging, worden vermengd met de BC Fibre Clinix. Deze maken wij bij jou op maat, naar wens en wat het haar nodig heeft. Dus helemaal personal made.

* Als je haar al heel slecht is, of wij het te slecht vinden gaan we een andere aanpak adviseren. Kom altijd eerst langs voor een gratis adviesgesprek als je twijfelt.
** Vraag aan je kapper advies, of info over het product wat zij hiervoor hebben.

Openingstijden:

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
08:00 - 14:00
Zondag
Gesloten
Gerretsonplein 63
5624 JP Eindhoven

T: 040-2984886
M: 06-13115440
E: info@herhishair.nl
KvK: 51818302