Waarom je wil slapen op een satijnen kussensloop

25 juni 2021

Wedden dat je hierna meteen een satijnen kussensloop wilt aanschaffen?

Je haar verdient natuurlijk de beste producten. Maar wist je dat slapen op een satijnen kussensloop ook echt een verschil kan maken? We hebben alle voordelen van het materiaal satijn voor je op een rij gezet.

Voordat we je proberen te overtuigen om te investeren in een satijnen kussensloop, moet je wel weten wat satijn precies is. Het is namelijk geen materiaal, maar een weeftechniek die de stof glad en glanzend maakt. Het lijkt erg op zijde, maar wordt wél op een diervriendelijke manier geproduceerd. Voor satijn kunnen overigens meerdere materialen worden gebruikt.

De voordelen van een satijnen kussensloop
Wist je bijvoorbeeld dat satijn ervoor zorgt dat je haar minder snel afbreekt?

#1 Je haar pluist minder snel. We weten allemaal hoe vervelend het is om met een ontploft kapsel wakker te worden. Door de weeftechniek wordt er minder snel vocht uit je haar getrokken waardoor pluis geen schijn van kans maakt. Ook fijn: een satijnen kussensloop zorgt ervoor dat de haarproducten die jij in je haar stopt, sneller (en beter) worden opgenomen.
#2 Je hebt minder snel gespleten punten. Satijn zorgt voor minder wrijving wanneer je slaapt waardoor je haar minder snel afbreken. Hoe fijn is dat?! Met een katoenen kussensloop schuurt je haar als het ware tegen de kussensloop aan waardoor de haren snel afbreken. Dat is met dit materiaal verleden tijd.
#3 Je hebt minder klitten in de ochtend. Om dezelfde reden voorkomt een satijnen kussensloop ook dat je wakker wordt met een haarbos vol vervelende klitten. Je haar glijdt als het ware over de kussensloop heen waardoor het niet in de war gaat zitten.
#4 Je krijgt glanzend haar. Door het glanzende materiaal, gaat je haar ook stralen.
#5 Je haar blijft langer in model zitten. Wil je langer uitslapen in de ochtend? Breng je haar dan al in de avond in model. Door de satijnen kussensloop kun je de volgende ochtend zonder zorgen opstaan. Je haren blijven door het gladde materiaal namelijk langer in model. Best wel handig, toch?

Openingstijden:

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
08:00 - 14:00
Zondag
Gesloten
Gerretsonplein 63
5624 JP Eindhoven

T: 040-2984886
M: 06-13115440
E: info@herhishair.nl
KvK: 51818302