Wat kan nu wel met je haar, en hoe steun je ook je kapper in de lockdown?

12 februari 2021

Tips wat jou haar nu wel mooi maken, je kleur even oppept, en je tegelijkertijd je kapper door deze crisis helpt.

Helaas krijgt 90% van de kapsalons tot nu toe geen steun, dus laten we elkaar helpen. Jij mooi haar, de kapper is weer een dag verder door de lockdown.

Toner
Een toner is een (tijdelijke) kleuring die de toon van je kleur verandert. Dus of de kleur warm, geel, goud, rood, of juist koud, assig, beige, blauw moet zijn. Deze maakt het dus niet donkerder of lichter, het verandert alleen de toon. Deze gebruiken we vaak naar highlights of balayage of een totale blondeerbehandeling. Omdat zij dan vaak nog dat puntje op de i nodig hebben. Je zou deze ook tussen de behandelingen kunnen doen als opfrisser. Bijvoorbeeld als de uitgroei nog niet nodig is om overnieuw te kleuren maar wel even een mooie glans en de toon weer mag hebben.Kelly doet haar toner meestal elke 4 maximaal 5 weken. Zo blijft de kleur het mooiste naar haar zin. Mits ze niet weer iets anders wil….
Vraag aan je kapper of een toner goed voor jou haar is en wat een goede toner zou zijn.

Diva shine brush of b.r.u.s.h
Leverbaar in 30 mm (geschikt voor kortere kapsels) en 40 mm (geschikt voor langer haar), Het maakt het haar glad, pluisvrij en glanzend. Daarnaast kunt u de borstel ook indraaien, waardoor er krullen mee te maken zijn. Ook kan de borstel gebruikt worden om volume bij de aanzet te creëren. MAK Technologie: de technische onderdelen zijn geïnfuseerd met Macadamia olie, Argan olie en Keratine. Dit geeft snel en makkelijk veel glans aan het haar. Ionic Technologie: neutraliseert de positieve ionen in het haar waardoor het pluisvrij en glad gemaakt wordt. De borstel warmt op tot 180 graden,
Kan gebruikt worden in droog haar, maar wanneer je de föhn techniek goed beheerst, is hij ook te gebruiken op handdoekdroog haar in combinatie met een föhn.
Vraag jou kapper om advies

Shine behandeling
Dit is een extra glans behandeling, de naam verraad het al een beetje.
Het kan op elk haar, gekleurd, ongekleurd, wit , bruin en alles er tussen in. Het enige wat het doet, is het haar laten glanzen, maakt het niet donkerder of lichter. Het geeft glans, wel een glans waar je u tegen zegt! Wij zijn echt dol op deze behandeling omdat het zo simpel is maar zon goede resultaten geeft, echt top!
Vraag jou kapper om advies

Shampoo op kleur maken
Heb je een leuke kleur, bijvoorbeeld rood, roze, paars of misschien wel mooi bruin? En vind je het lastig bijhouden of wil je dat ie beter en langer mooi blijft? Wij hebben een aantal gepigmenteerde shampoo’s klaarstaan en kunnen alle andere kleuren even op maat voor je maken. Wij voegen de juiste kleurpigmenten toe aan de shampoo, en schudden die hap en je bent er klaar voor. Dit kan evt gewoon tussendoor of als je je afspraak hebt. Voor het toevoegen van pigment aan je shampoo zitten soms extra kosten verbonden, bekijk bij je kapper de mogelijkheden.

Het is belangrijk voor jou haar dat je altijd goede producten gebruikt, dit om jou haar gezond te houden en een mooie kleur en glans.
Vraag altijd aan jouw kapper advies.

Gerretsonplein 63
5624 JP Eindhoven

T: 040-2984886
M: 06-13115440
E: info@herhishair.nl
KvK: 51818302