Maak een afspraak Webshop

Wat is nou het verschil tussen een professioneel product en die van de drogist?

29 januari 2021

Hoe belangrijk is een goede shampoo, wat is het verschil tussen professionele producten en drogisterij producten en welke shampoo moet ik dan gebruiken?

Hoe belangrijk is een goede shampoo? Wat is nou het verschil tussen professionele producten en drogisterij producten

Alles valt en staat met de basis, dus wat voor haartype heb je? Wat voor problemen heeft jou haar? Waar moet je op letten? Je gaat dan wassen met een shampoo die jou “problemen” oplost. Die van jou haar weer jou droomhaar gaat maken. Door die basis goed te hebben en dit aan te vullen met producten die hierop aansluiten staat je haar als een huis. Je “problemen” zijn de wereld uit en je haar was nog nooit zo mooi!

Het verschil tussen professionele producten en drogisterij producten
Het grootste verschil is de duurzaamheid van de producten en de hoeveelheid water tegenover de hoeveelheid werkende stof. De professionele producten hebben veel rijkere en duurzamere producten, er zit maar 1 deel water tegenover 2 delen werkende stof in. In tegenstelling tot de drogisterij producten 2 delen water en 1 deel werkende stof. Dit doen ze om deze producten goedkoper te kunnen maken, wat ook wel weer logisch klinkt.

Wat nog een nadeel is van drogisterij producten, het lijkt goedkoper. Maar omdat je er 2 tot 3 keer zoveel van nodig hebt is het onder aan de streep juist duurder. Denk aan de dreft reclame, je ziet dreft en een onherkenbaar ander merk afwasmiddel. Ze laten zien hoeveel borden je met dreft en met het andere merk kan afwassen. Je ziet echt een groot verschil in het aantal borden. Natuurlijk heb ik ook wel eens aan dreft getwijfeld en een ander merk gekocht, maar zoals ook jij een hebt gemerkt, je hebt wel zoveel afwasmiddel nodig wil het schuimen en schoon worden, dat die giga fles super snel leeg is en je bij de tweede afwasbeurt al denkt, we kopen de volgende keer weer gewoon dreft. Nou, dit dus bij de producten van de kapper! En geloof me, ook ik moest eerst zien dan geloven, maar als je het eenmaal hebt geprobeerd dan kan je niet anders meer dan zien dat dit echt zo is.

Maar bij welk haartype hoort nou welke shampoo? Hier wat tips! (schwarzkopf pro)
Gekleurd haar:
Er is niets beter dan een salon te verlaten met een levendige, zuivere kleur. Een goede kleurartiest zorgt voor de perfecte kleurbalans in overeenstemming met de stijl en huidskleur van de klant. Om dit te doen lukken is vakkennis vereist en is het geen verrassing dat iedereen zijn kleur zo lang mogelijk wil behouden.
Daar komt de pH 4.5 Color Freeze bij kijken. Gepatenteerde pH 4.5 Balancer Technology dicht niet alleen het oppervlak van gekleurd haar toe als conventionele kleurverzorging, maar het bevriest de kleurpigmenten diep in de haarmatrix voor ultieme kleurperfectie.

Droog haar:Wanneer het haar vocht mist, mist het glans, elasticiteit en bounce, waardoor het broos en moeilijker te controleren is. Droog haar heeft snelle behandeling nodig; voeding met essentieel vocht geeft een verbeterde elasticiteit en een duurzaam, gezond uitziende glans.
BC Hyaluronic Moisture Kick wordt opnieuw gebalanceerd en levert optimale niveaus van vocht aan zelfs het droogste haar, waardoor de veerkracht verbetert, de glans toeneemt en statische elektriciteit wordt geëlimineerd. Voor perfect soepel, glanzend en gehydrateerd haar, vol elasticiteit en veerkracht.

Beschadigd haar: Wanneer het haar beschadigd is, verliest het zijn veerkracht, gezond uitstraling en glans. Het is niet goed om alleen de kloven te bedekken. Met BC Peptide Repair Rescue kunnen we 3 jaar schade terugdraaien in juist één behandeling.
De krachtige formules met Peptides voeden, herstructureren en herstellen het haar van binnenuit. De interne architectuur van het haar wordt volledig vernieuwd met elasticiteit voor opvallend gezond uitziend haar met een zijdezacht gevoel.

Voor dik, weerbarstig, golvend, krullend, onhandelbaar en kroeshaar:
Bijna 90% van de vrouwen droomt van beter hanteerbaar, gladder haar met langdurige frizz controle. BC Keratin Smooth Perfect is ontworpen om de controle te krijgen over dik, kroeshaar, weerbarstig of krullend haar, dankzij de ultieme frizz-control formule. Deze slimme formule beheerst kroeshaar van wasbeurt tot wasbeurt, minimaliseert de stylingstijd en verkort de ontwarringstijd met maximaal 70%. Voor haar dat gladder, glanzender, gehydrateerd en altijd gemakkelijk controleerbaar is.

Voor fijn tot normaal haar, zonder body, volume en vitaliteit
Volume en body behoren tot de hoogste prioriteiten voor de overgrote meerderheid klanten van de kappers. Werkt fantastisch effectief voor zelfs het fijnste en zwakste haar, BC Collagen Volume Boost biedt een gewichtloze formule die voor het haar zorgt en een boost geeft. Het haar voelt tot drie dagen voller aan met een volumevergroting tot 100%, waardoor zelfs fijn haar volume krijgt met een natuurlijke glans.

Twijfel je nou welke shampoo je moet hebben? Bel even je kapper op, en vraag welke je nodig hebt. Bestel zeker in deze tijd je producten bij jou kapper, je steunt deze er super mee! De meerderheid heeft nu ook leuke acties lopen om ook jou weer te helpen. Let’s all support our locals

Mini producten het hele jaar door
Wij zelf hebben het hele jaar door mini verpakkingen van al onze producten. Handig voor op vakantie of als je eerst een product wil uitproberen. Wij staan hier met advies altijd voor je klaar. De mini’s bij ons kosten €2,50.
Als er een niet staat dan maken we deze voor je klaar!
Bewaar de lege verpakking en breng deze mee bij het kopen van een groot verpakking en krijg €2,50 korting!

Openingstijden:

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
08:00 - 14:00
Zondag
Gesloten
Gerretsonplein 63
5624 JP Eindhoven

T: 040-2984886
M: 06-13115440
E: info@herhishair.nl
KvK: 51818302