WENKBRAUWEN, alle ins en outs

7 mei 2021

Hoe werkt het nou met wenkbrauwen, epileren, kleuren, threaden etc

Wat doet de vorm van je wenkbrauw met je gezicht?
Bij het bepalen van je wenkbrauw vorm zijn er 3 dingen echt heel erg belangrijk.
Het begin van je wenkbrauw
Weet goed waar je wenkbrauw begint. Dit is heel belangrijk met tekenen namelijk, wanneer jouw wenkbrauwen te dicht op elkaar tekent dan lijkt het alsof je wenkbrauw aan een stuk doorloopt.
Het hoogste punt van je wenkbrauw.
Ook dit is erg belangrijk met het tekenen van de wenkbrauwen, wanneer je deze te hoog tekent tegenover je eigen wenkbrauwen, dan lijkt het alsof je een strenge uitstraling hebt.
Het uiteinde van de wenkbrauw.
Het uit einde van de wenkbrauw is het mooiste als het wat dunner afloopt. Teken ook zeker niet te ver door! Als je vanaf je buitenooghoek een schuine lijn trekt krijg je precies het goede punt.
Epileren
Je hebt veel verschillende soorten van het epileren.
Zoals: Epileren met pincet ,epileren met touw , harsen etc.
Epileren met pincet : dit is de manier die veel thuis wordt gebruikt, door middel van een pincet. Dit is niet altijd de beste manier. Je kan dan teveel weg halen of een verkeerde vorm kan creƫren.
Epileren met touw wordt ook wel Threading genoemd: Dit is epileren door middel van een touw. Hoe vaker je dit doet hoe dunner de haartjes worden en dus minder vaak het hoeft te doen. Hierdoor krijg je een heel strakke en mooie vorm. Doe dit niet zelf thuis en laat dit over aan professionals
Kleuren
Waarom kiezen mensen vaak voor het verven van de wenkbrauw?
De verf legt een soort laagje onder wenkbrauw op de huid, daardoor lijkt de wenkbrauw ook meteen een stuk voller en strakker.
Ook het uiteinde van de wenkbrauwen zijn ook vaak dunner, door de verf word dat wat meer opgevuld.
Door de verf vallen de wenkbrauwen meer op, de kleur kan je natuurlijk zelf bepalen hoe licht of donker jij het wilt, je blijft het 10 dagen tot 2 weken zien. Het is altijd wel handig als je elke ochtend kan opstaan met een strakke en mooi geverfde wenkbrauw.
Powderbrow
Bij powderbrows worden de wenkbrauwen ingeschaduwd met pigment. Powderbrows is de nieuwste trend op het gebied van permanente make-up.
Trends
In 2021 is de trend van de wenkbrauw hoe opvallender hoe beter!!
Feather wenkbrauwen. Dit soort wenkbrauwen zagen we afgelopen jaar al langzaam verschijnen onder andere op social media en catwalks. Hierbij draait het om puur natuur met een switch: het omhoog kammen van je wenkbrauwen! Met deze trend mag je je wenkbrauwen gewoon laten groeien: een wilde haar hier en daar kan absoluut geen kwaad en maakt het effect daardoor mooier.
Wat is nou de perfecte wenkbrauw bij welk gezicht?
Welke vorm wenkbrauw past het best bij mij? Om deze vraag te beantwoorden moet je eerst te kijken naar de vorm van het gezicht. Hier kijken we naar door middel van 4 factoren:

  • Ovaal gezicht
  • Vierkant / hoekig gezicht
  • Rond gezicht
  • Rechthoekig / langwerpig gezicht

Openingstijden:

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
08:00 - 14:00
Zondag
Gesloten
Gerretsonplein 63
5624 JP Eindhoven

T: 040-2984886
M: 06-13115440
E: info@herhishair.nl
KvK: 51818302